La Cultura, més necessària que mai

Article d'opinió de la regidora de Cultura, Pepi Rivera

La Covid-19 ha afectat, i de quina manera, la nostra vida. La Cultura, un dels pilars de la nostra ciutat, ha estat una de les grans damnificades de la pandèmia. Teatres, concerts, actuacions en directe, festes populars, locals, entitats, n’han patit les conseqüències. Veient-se forçats a aturar les seves activitats i tancar les portes de tants i tants locals. 

Cerdanyola del Vallès no s’ha lliurat, d’aquesta dura realitat. Colpejada però no vençuda. L’empenta del moviment associatiu cultural ha fet que naixessin noves maneres perquè les activitats continuessin. Superant les limitacions de la Covid-19. Internet i les xarxes socials han estat de gran ajuda per donar sortida a aquesta empenta creadora i al mateix temps, reforçar els lligams de les entitats amb la ciutadania.  

 Assajos i cançons virtuals, contes a les xarxes, edicions confinades de les festes locals, vídeos de tota mena i molts altres exemples d’una activitat cultural de Cerdanyola del Vallès que vol seguir definint-nos.  

 Tot i les limitacions que la normativa vigent ens imposa, l'activitat cultural segura continua essent una prioritat pel govern local, i continuarem donant suport al sector, programant tot acte cultural que la canviant normativa ens permeti, però sempre cercant la seguretat sanitària que l'actual situació imposa. 

Per altra banda, vull agrair a tothom de la ciutat, que ha mostrat el seu compromís amb la Cultura, i al mateix temps els ofereixo l’ajut de l’Ajuntament per dur endavant les seves activitats, en mesura de les possibilitats del municipi.  

Demano també el suport de la ciutadania a les activitats que aniran arribant, adaptades a la nova realitat. Un suport necessari per seguir gaudint conjuntament d’una ciutat privilegiada, culturalment activa i cohesionada.  

La cultura és un dels pilars que caracteritzen a la nostra ciutat. Cal reforçar-lo i garantir la seva solidesa. Et necessitem. Ara més que mai. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.