David González formarà part de la mesa d'edat en la constitució del Parlament

La Mesa d'Edat estarà formada pel diputat de més edat, Ernest Maragall (ERC) i pels dos més joves, David González (PSC) i Alberto Tarradas (VOX)

El cerdanyolenc David González (PSC) serà diputat al Parlament de Catalunya després de sortir escollit en les eleccions del 14 de febrer. En la sessió constitutiva de la nova cambra, el diputat de 26 anys, serà un dels membres que presidirà la Mesa d'Edat.

Les sessions de constitució del Parlament estan presidides pel diputat de més edat i pels dos més joves. En aquets cas, el president serà el diputat d'ERC Ernest Maragall (78 anys), com a representant de més edat, i els dos més joves són el cerdanyolenc David González, del PSC, i el gironí Alberto Tarradas (24 anys), de Vox. 

Aquesta sessió constitutiva ha d'escollir els membres de la nova Mesa del Parlament, començant pel president de la cambra, els dos vicepresidents i els quatre secretaris. Serà aquesta futura Mesa la que haurà de decidir el format de la sessió d'investidura del proper president o presidenta de la Generalitat, però de moment la Mesa de la Diputació Permanent –que és l'òrgan de representació parlamentària quan la cambra està dissolta– està treballant per facilitar que, malgrat la pandèmia de covid-19, tots els diputats siguin al ple de constitució. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.