David González repeteix com a candidat socialista a les eleccions del Parlament

El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Cerdanyola ocuparà el 23è lloc a la candidatura socialista per les eleccions del 12 de maig

El segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Cerdanyola i actual diputat del Parlament de Catalunya, David González, ocuparà el lloc 23 de la candidatura del Partit Socialista de Catalunya a les eleccions al Parlament per la demarcació de Barcelona, que se celebraran el pròxim 12 de maig. En total seran 11 socialistes vallesans els que participaran a les eleccions. 

Bona representació vallesana pel PSC

El primer dels candidats vallesans que participa a la llista encapçalada per Salvador Illa és el sabadellenc Pol Gibert, al número 7. En el número 10 hi serà l’actual cap de llista a Terrassa, Eva Candela. Al número 14 s’incorpora l’actual alcaldessa de Badia, Eva Menor. En quart lloc, el cerdanyolenc David González baixa dos llocs respecte de la candidatura del 2021 i s'hi presenta en el número 23. 

També hi seran el primer tinent d’alcaldessa de Rubí, Moisés Rodríguez (39), la regidora de Barberà Mònica Maya (42), el candidat a Vacarisses Jesús Arasanz (53), la tinenta d’alcalde de Castellar del Vallès Yolanda Rivera (56), la tinenta d’alcalde de Polinyà Mari Carmen Berenguer (66), la regidora de Castellbisbal Clàudia Cano (76) i finalment, serà suplent 4, el militant de Santa Perpètua Àlex Mayer.

Una "garantia" pel Vallès Occidental

És després de l’aprovació pel darrer Congrés del PSC de la fusió de les federacions del PSC Vallès Occidental Sud i PSC Vallès Oest en la federació del PSC del Vallès Occidental, la comarca vallesana promet ocupar un pes important tant a la llista com al futur grup parlamentari. La federació apunta que en aquestes eleccions "els socialistes vallesans enfocaran la seva campanya en reforçar la candidatura de Salvador Illa com a futur president de la Generalitat". 

Segons la federació “el PSC és la garantia per a la protecció del teixit productiu, la indústria i els llocs de treball, així com l’aposta per la mobilitat sostenible, la transició ecològica i la sanitat" de la comarca del Vallès Occidental, "com ho demostra el pacte de pressupostos on vam aconseguir la inclusió de l’Hospital Ernest Lluch i l’estudi de l’Hospital de Rubí”. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.