Diàleg, consens i política útil

Article d'opinió de la portaveu de Ciutadans, Sonia Rodríguez

Han passat més de 8 mesos des que es va desencadenar la pandèmia del coronavirus al nostre país i des que es va decretar el primer estat d'alarma, i des de Ciutadans hem procurat, a tots els nivells (local, autonòmic i estatal), proposar solucions a les dures situacions que s'han viscut i que s'estan vivint.
El nostre pensament i solidaritat estarà sempre amb els familiars d'aquells que ens han deixat, i també amb aquells que han patit les devastadores conseqüències econòmiques del virus (tancament d'empreses, ERTO, atur, etc.). A Ciutadans creiem que la millor forma d'aportar per resoldre la situació des de la política és apostar pel diàleg, el pacte i la política realista.

A Cerdanyola hem patit l'embat de la pandèmia, i en coordinació amb el govern local I la resta de partits de l'Ajuntament, hem impulsat un pla d'ajudes per mitigar, en la mesura del possible, les seqüeles socials i econòmiques que ha deixat aquesta pandèmia. Hem de seguir treballant en un segon pla d'ajudes que respongui a les necessitats creades per aquesta segona onada, i també hem d'avançar-nos i ser sensibles amb la situació de tantes persones, flexibilitzant i sent Àgils en la concessió de les ajudes a particulars I autònoms perquè no arribin fora de temps, ja que poden perdre gran part de la seva eficàcia.


Des de Cs Cerdanyola, amb la nostra portaveu municipal, Sonia Rodríguez al capdavant, seguirem amb mà estesa i oferint propostes que considerem útils per millorar la situació i reactivar la nostra economia. Les competències municipals són limitades, però sent l'administració més propera, I donada l'excepcionalitat de la situació, hem de seguir utilitzant els recursos municipals per ajudar a les famílies i petites I mitjanes empreses de Cerdanyola. Entre tots ho superarem.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.