Cerdanyola podria passar a la fase 1 dilluns vinent

Cerdanyola podria passar a la fase 1, després que el Departament de Salut hagi proposat al Ministeri de Sanitat que avancin les 3 regions sanitàries que encara estan en la fase 0

El Departament de Salut ha proposat al Ministeri de Sanitat que, a partir del dilluns 25 de maig, l'Àrea Metropolitana de Barcelona Nord, d'on pertany Cerdanyola, juntament amb l'Àrea Metropolitana Sud i Barcelona Ciutat passin a la fase 1, després que aquest dilluns 18 de maig s'hagi iniciat aquesta nova fase 0,5 més flexible.

Així doncs, durant la tarda, el Departament de Salut ha enviat al govern espanyol aquesta nova proposta de desconfinament, a l'espera del que pugui decidir el Ministre de Sanitat. "Es manté l'evolució a la baixa dels factors de risc epidemiològic que ens fa concloure que ja és un bon moment per a fer aquest pas de fase" assenyalava Alba Vergés, consellera de Salut, segons un comunicat de l'ACN.

Amb tot, en aquesta nova fase estarà permès reunir-se fins a 10 persones, ja sigui a l'aire lliure, als domicilis o a les terrasses d'establiments de restauració, i es reprèn l'activitat esportiva, tant professional com no professional, amb l'aplicació de restriccions i mesures d'higiene i seguretat.

 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el que passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT Cerdanyola per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l'actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Cerdanyola i sigues el primer a saber què passa a la ciutat. Guarda el número 683 470 289 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada dijous als carrers de Cerdanyola en format paper

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.