ERC aprova la seva llista electoral per a les eleccions municipals

La llista està encapçalada per Albert Turon i formada per 18 dones i 17 homes

La secció local d'Esquerra Republicana a Cerdanyola del Vallès ja té llista electoral per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. L'assemblea ha aprovat la proposta de llista i pròximament, el partit anunciarà qui és qui a la candidatura que encapçala Albert Turon.

Des del partit també anuncien que durant les pròximes setmanes presentaran el seu programa electoral.

18 dones i 17 homes

L'assemblea local d'ERC va aprovar, el dilluns 27 de febrer, la llista electoral elaborada per la Comissió Electoral Local. "Ha dissenyat un equip de persones competents, disposades i capacitades per assumir el govern municipal, totes elles representants de la diversitat de la ciutadania i dels barris de la ciutat", diu el comunicat del partit.

D'acord amb els estatuts i reglaments interns de la formació, han articulat una llista cremallera amb 18 dones i 17 homes. Entre els integrants d la llista hi ha tres militants del Jovent Republicà i un 42% de noves incorporacions. Deu dels noms són persones independents al partit.

Esquerra encara no ha fet públic el nom de les persones que conformen la llista, però ha anunciat un pas al costat de dues actuals regidors: l'excandidata Helena Solà i la regidora Carme Pina. "Com ja va anunciar al gener del 2022 l'actual portaveu del Grup Municipal, Helena solà, va decidir no repetir com a candidata", expliquen des d'ERC, afegint que en el cas de Pina "són qüestions personals i de salut les que la porten a fer un pas al costat a la llista".

"Llista equilibrada"

Durant l'assemblea, la presidenta de la secció local, Isabel Cruz, defineix la candidatura com a "una llista equilibrada, amb persones que tenen una gran capacitat per a transformar la ciutat i posar-la al servei de la ciutadania". L'actual regidor i secretari de política local, Íñigo Enterría, explica que la llista s'ha elaborat seguint criteris per "representar la diversitat social de la ciutat, les diferents edats, perfils professionals, orígens i barris".

Per la seva banda, el candidat Albert Turon, remarca "la solvència de les persones que han acceptat aquesta responsabilitat" i la feina feta en comissió per organitzar-la en una "estructura que permeti representar des de l'ajuntament a totes les persones que el 28M triïn el projecte d'ERC per a governar la ciutat". També agraeix "la disponibilitat de tothom que col·labora amb aquest projecte i a tothom que l'ha fet créixer per fer-lo arribar on és ara".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.