ERC reclama la reactivació de la Taula de treball per estudiar la no construcció del crematori

ERC insta a tots els partits que donin suport a la iniciativa de reactivar la Taula de treball del crematori

Esquerra Republicana insisteix en la proposta que van fer el passat 25 de març en la darrera audiència ciutadana: la reactivació de a Taula de treball per estudiar la no construcció del crematori. ERC insta a la resta de partits a donar suport a la proposta.

L'audiència ciutadana del mes de març va posar sobre taula l'estat de la construcció del crematori a Cerdanyola del Vallès. La plataforma Cerdanyola diu NO al crematori va insistir en la seva postura contraria i va demanar informació sobre la situació actual.

La regidora d'Espai Públic, Eulàlia Mimó, va assegurar que la voluntat del govern és que el crematori no es construeixi a la ciutat. En aquest sentit, va explicar que el procés de mediació per buscar alternatives ha finalitzat sense una solució i que ara es troben esperant la sentència del jutge en referència al contenciós presentat davant la construcció del crematori.

Per la seva banda, la regidora d'Esquerra Republicana, Helena Solà, va proposar que es tornés a convocar la Taula de treball sobre la qüestió que es va constituir durant el mandat anterior i que estava formada per integrants de l’Associació Stop Crematori i per representants del ple municipal.

"La Taula es va reunir diverses vegades en la recerca d’una solució viable per evitar la construcció del crematori", recorden des d'ERC, alhora que destaquen: "En el que portem com a mandat sota l’alcaldia del senyor Cordon, i estant gairebé a l’equador del mandat, la Taula encara no s’ha convocat com tampoc el govern del PSC ha presentat cap proposta per evitar la construcció del crematori".

Els republicans insten a tots els partits que recolzin la iniciativa de reactivar la Taula de treball per estudiar la no construcció del crematori i siguin proactius en la recerca de solucions.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.