Esquerra Republicana de Catalunya renova l’Executiva Local a Cerdanyola

Dani Jovell agafa el relleu d'Isabel Cruz al capdavant de l'executiva local

L’assemblea local d’Esquerra Republicana de Catalunya ha renovat l’executiva del partit a Cerdanyola i ha escollit un nou equip amb Dani Jovell com a president. La militància va portar a debat també, el passat dimecres 6 de març, el balanç de gestió i el balanç econòmic, a més de conèixer la proposta de treball pels propers anys.

La nova executiva local es presenta amb "l’objectiu de fer partícip a més gent del projecte republicà, així com implicar-la en el dia a dia de la secció local", i a la vegada "pretén millorar el seu missatge polític i tenir uns canals de comunicació més àgils i accessibles".

Pel que fa al balanç presentat, tot i baixar de 5 a 4 regidories, els republicans consideren que s'ha consolidat la posició de principal partit de l’oposició a Cerdanyola. "Esquerra es manté com alternativa a davant d’un govern amb majoria absoluta abocat a la comunicació política però molt lluny de fer polítiques per resoldre les necessitats reals de la ciutadania en àmbits clau com l’habitatge, la mobilitat, els serveis socials, el medi ambient, el comerç i la restauració locals o la llengua i la cultura catalanes", han afirmat en un comunicat. El partit es motra orgullós també d’haver augmentat la militància respecte la darrera renovació de l’executiva local.

L’assamblea ha escollit un equip de 13 persones (7 dones i 6 homes) que també compta amb Helena Solà com a Secretària General i Susana Lopez com a secretària d’organització. La nova configuració de la secció local és la següent:

Daniel Jovell i Hidalgo: Presidència local

Helena Solà i Tàrraga: Secretaria General

Susana López i Bernal: Secretaria d'Organització

Francesc d'Asis Muñoz i Estapà: Secretaria de Finances

Isabel Cruz i Fernández: Secretaria de Feminismes

Cristina Lajara i Balduque: Secretaria d'Imatge i Comunicació

Iñigo Garcia de Enterría i Adán: Secretaria de Política Municipal

Montserrat Nieto i Méndez: Secretaria de Ciutadania

Albert Turon i Vilaseca: Secretaria de Transició Ecològica 

Gemma Estopà i Roig: Secretaria d’Educació

Albert Campos i Berlanga: Secretaria de Seccions de Barri

Andreu Gaya i Trujillo: Representant de Jovent Republicà

Laura Batalla i Aymami: Representant EMD de Bellaterra

L’acte també va tenir un moment per reconèixer la feina de l’anterior equip, liderat per la Isabel Cruz, que va assumir el càrrec com a presidenta amb l’objectiu de tenir un equip renovat de cara a enfrontar els nous reptes que plantejaven les eleccions municipals del 2023.

Per últim, l’assemblea també va fer extensiu l’agraïment "a totes les persones, militants o no, que han dedicat temps i esforç a consolidar el projecte republicà, des dels milers de persones que ens han fet confiança a les diferents eleccions fins a tothom que ha treballat a les campanyes, l’organització d’activitats i el funcionament intern del partit".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.