L'exalcalde Carles Escolà forma part de la candidatura de Guanyem i la CUP al Parlament

Carles Escolà va ser alcalde de Cerdanyola entre 2015 i 2019 amb Compromís per Cerdanyola

L'exalcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, forma part de la candidatura que uneix Guanyem i la CUP de cara a les Eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer de 2021. Escolà reprèn, així, la vida política després d'haver-se allunyat de la primera línia passades les eleccions municipals de 2019. 

Aquest dijous 17 de desembre, Guanyem Catalunya i la CUP han anunciat la creació d'una candidatura que uneix els dos projectes polítics i que estarà encapçalada per Dolors Sabater, exalcaldessa de Badalona amb Guanyem. A Cerdanyola, Guanyem té representació al ple de l'Ajuntament amb tres regidors, dos dels quals van formar part del govern de Compromís entre 2015 i 2019, amb Carles Escolà com a alcalde.

"És un honor formar part de l'equip de la Dolors Sabater amb Guanyem i la CUP", ha dit Escolà al seu perfil de Twitter, afegint que encara aquesta candidatura "amb il·lusió, valentia i tota la determinació per iniciar "un nou cicle" i avançar cap a un futur de llibertat i justícia social".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.