L'exalcalde de Cerdanyola, Toni Morral, nomenat delegat de la Generalitat a Barcelona

Toni Morral va ser alcalde de Cerdanyola entre els anys 2003 i 2009

L'exalcalde de Cerdanyola del Vallès, Toni Morral, ha estat nomenat com a delegat de la Generalitat a Barcelona. El Consell Executiu ha nomenat aquest dimarts els 8 delegats territorials entre els quals hi ha el cerdanyolenc Morral. 

Actualment, Morral forma part de la direcció de Junts per Catalunya. Morral va entrar a l'Ajuntament de Cerdanyola com a regidor l'any 1983. 20 anys després, l'any 2003, va ser escollit alcalde de la ciutat gràcies a l'acord entre el seu partit -ICV-, ERC i CiU. L'any 2007 va ser reelegit alcalde, però el seu segon mandat va acabar l'any 2009 després d'una moció de censura en contra del seu govern i impulsada per PSC i CiU. Recentment ha participat en la presentació de la secció jove de Junts per Cerdanyola.

En l'àmbit català, Morral va ser elegit secretari de l'Assemblea Nacional Catalana l'any 2014 i el 2017, va ser un dels impulsors de l'agrupació d'electors per fer una llista unitària el 21-D. El cerdanyolenc va formar part de la llista de Junts per Catalunya i va es va estrenar com a diputat l'any 2018. Proper a Carles Puigdemont i Jordi Sànchez, Morral és actualment membre del Consell per la República i va formar part de la Crida Nacional per la República.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.