Guanyem exigeix una solució a la manca de professorat de les escoles municipals d’Aulos i l'Ateneu

La formació denuncia que encara avui no hi ha data prevista per a l'inici dels cursos que encara no han començat

Guanyem Cerdanyola ha emès un comunicat en el qual exigeixen a l'alcalde de la ciutat, Carlos Cordón, una solució immediata a la manca de professorat a l'Escola Municipal de Música Aulos i l'Escola d'Arts de l'Ateneu, "que impedeix que encara alguns cursos hagin pogut començar". 

 Això es deu "a causa de la manca de contractació del professorat necessari", afirmen des de Guanyem, un fet "consideren molt greu". La formació afirma que ja fa tres setmanes que van demanar al govern municipal informació sobre la situació dels cursos a Aulos i Ateneu, donades les queixes que els havien traslladat ciutadanes i ciutadans i que  per la incertesa de quan s'iniciarien els cursos. 

"El regidor d'educació i portaveu del govern, David González, ens deia que en pocs dies la problemàtica quedaria resolta, però després
de setmanes hem comprovat que no ens deia la veritat". Així, Guanyem denuncia "que avui encara no hi ha data prevista per a l'inici dels cursos que encara no han començat, i ni tan sols se sap quan es realitzaran les necessàries contractacions de professorat". 

En el comunicat, la formació "lamenta que a data d'avui el govern municipal no s'hagi adreçat a les famílies afectades per aquesta situació" cosa que contribueix a "generar incertesa", i que "ni tan sols sàpiga com es compensaran aquestes classes que s'estan perdent". 

Així, Guanyem considera "inacceptable la manca de planificació del regidor d'educació, màxim responsable polític dels serveis, ja que es tracta d'uns serveis amb un calendari clar i conegut cada any amb antelació" i exigeix a l'alcalde Carlos Cordón "que d'una vegada per totes es posin a treballar per solucionar aquesta problemàtica" perquè "el bon funcionament dels serveis públics municipals són una responsabilitat exclusiva del govern, i cal que l'assumeixin com una prioritat en la seva acció política", conclou el comunicat. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.