Guillem Nadal, president de l’EMD de Bellaterra durant la baixa per paternitat de Ramon Andreu

Ramon Andreu s'absentarà del càrrec durant 12 setmanes

La presidència de l’EMD de Bellaterra canvia de mans de forma temporal. Segons ha fet públic l’entitat bellaterrenca, aquest dijous 18 de juny, Ramon Andreu s’absentarà del seu càrrec durant 12 setmanes a causa d’un permís de paternitat. En substitució seva, el vocal de Gent per Bellaterra, Guillem Nadal, assumirà el càrrec de forma delegada.

Segons explica la mateixa EMD, aquest traspàs de funcions temporal es deu a què el president de l’EMD va ser pare el passat 20 de maig i ara gaudirà del seu permís de paternitat fins l’11 d’agost. Nadal, per tant, assumirà totes les atribucions que fins ara corresponien únicament al president de l’EMD, com la presidència del Ple de la Junta de Veïns o la signatura de decrets de presidència.

Des de l’entitat expliquen també que Nadal ha renunciat expressament a la retribució econòmica derivada de l’assumpció el càrrec temporal. Per tant, el vocal seguirà cobrant només de l’administració els 90 euros d’assistència als plens de la Junta de Veïns i els 80 d’assistència a cada Comissió Informativa de Presidència. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.