Helena Solà i Enric Marin assumeixen nous càrrecs a la direcció i el Consell nacional d'ERC

Marín és el nou secretari d'Educació i Cultura i Solà s'incorpora al Consell Nacional

Els cerdanyolencs Enric Marín i Helena Solà estrenen càrrecs a la direcció nacional d'Esquerra Republicana. Solà ha estat escollida Consellera Nacional del partit, mentre Marín assumeix la secretaria d'Educació i Cultura. 

Recentment, la formació ha celebrat el 29è Congrés Nacional d’Esquerra Republicana, on s'ha renovat l'executiva nacional del partit donant llum verda a la candidatura Més republicanisme, més llibertat, encapçalada per Oriol Junqueras i Marta Rovira

Entre els nous càrrecs hi ha dos cerdanyolencs. Per una banda, el periodista, professor de la UAB i veí de Bellaterra, Enric Marín, ha estta nomenat secretari d'Educació i Cultura. A més a més, l'actual regidora d'ERC i excandidata a les eleccions municipals de Cerdanyola, Helena Solà, ha estat escollida per formar part del Consell Nacional, el màxim òrgan de representació del partit. "Inicio aquesta etapa amb molta il•lusió, ganes d’aprendre i d’aportar coneixements i experiència al projecte d’ERC i al país", assegura Solà. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.