Helena Solà (ERC): "Durant els 100 primers dies ja actuaríem amb un pla de xoc de barris"

L'Esquerra Republicana Cerdanyola ha celebrat el dissabte 18 de maig el seu Acte Central de Campanya al MAC a les 12 h

 

A una setmana de les eleccions municipals del 26 de maig, Esquerra Republicana Cerdanyola el dissabte 18 de maig ha presentat el seu Acte Central de Campanya al MAC a les 12 h.

  

 

Helena Solà, candidata d'ERC a l'alcaldia de la ciutat, ha assegurat: "les propostes per a la ciutat s'han desenvolupat tenint en compte els interessos de la gent, obrint-nos a la ciutadania i visitant barris". Però Solà ha afirmat que "sobretot, tenir un equip fort i cohesionat és molt important no només pel dia 26 de maig, sinó que també pels 4 anys que vénen de mandat a Cerdanyola."

  

 

Durant l'acte, s'ha procedit a la presentació dels deu primers membres que formen la llista electoral: Helena Solà, encapçalant la llista, Iñigo Enterría, Montse Nieto, Albert Turon, Carme Pina, Pedro Casas, Gemma Estopà, Daniel Jovell, Mireia Tudurí i Quim Oltra, respectivament. La candidata d'ERC ha afirmat que "aquesta llista no és una suma d'individualitats, sinó el resultat d'un equip adherit i heterogeni".

  

 

Quim Oltra forma part del número 10 de la llista electoral, i ha afirmat que "si avui estem aquí, és perquè ens podem imaginar una Cerdanyola d'aquí a 4 anys". Oltra ha afegit: "imagino una Cerdanyola que sap veure i aprofitar les potencialitats". Coincidint amb Daniel Jovell, el vuitè de l'equip, "Cerdanyola ha de ser una ciutat diferent de la que tenim ara: ha de ser una Cerdanyola que entengui que tenim joves que no poden assolir una vivenda digna i que no poden aconseguir feina"

 

Mireia Tudurí, número 9 de la llista, ha compartit una altra de les propostes dins del programa d'ERC: "Cerdanyola ha de ser més oberta i més neta; que posi els barris al centre i els escolti". Gemma Estopà, formant el número 7 de l'equip, ha coincidit en què "la ciutat serà inclusiva, respectuosa i molt millorada en tots els aspectes". Segons Estopà: "tenim un molt bon lideratge".

  

 

"Helena Solà és la futura alcaldessa de Cerdanyola", ha aportat Pedro Casas, el sisè de la llista. A causa de la seva vinculació amb el món de l'esport, Casas ha afirmat: "com a president d'Handbol sóc molt conscient de totes les mancances que tenim en l'esport; durant aquests darrers 4 anys, no s'ha fet res del que s'havia de fer".

  

 

Carme Pina és la cinquena integrant de l'equip i ha manifestat: "volem posar Cerdanyola en el mapa cultural de Catalunya per potenciar l'economia i el turisme" i Albert Turon, el quart, ha exhibit la "necessitat de poder anar a l'Autònoma a peu o en bicicleta i per un bon passeig". A més, també ha explicat que "s'ha de poder anar amb autobús a qualsevol de les quatre estacions de ferrocarrils que tenim a Cerdanyola, ja que molta gent no sap ni que tenim quatre estacions".

  

 

"Segur que serem capaços de sistematitzar i tindrem una ciutat accessible i neta; si nosaltres som cívics, la nostra ciutat també ho serà", ha afirmat Montse Nieto, ja la tercera de la llista. Iñigo Enterría, el segon membre de la llista ha exhibit: "nosaltres fem política real i fem política de les persones; l'objectiu és la qualitat de vida i el benestar humà de totes les persones de la ciutat".

  

 

La candidata Helena Solà, finalment, ha conclòs que "amb aquest equip, som capaços de tirar endavant el nostre projecte ambiciós però realista". Solà ha afirmat que "durant els 100 primers dies s'ha de fer un pla de xoc de barris i s'ha de treballar amb les voreres, l'asfaltat, l'arbrat, l'enllumenat..." Solà ha dit que "també s'ha de treballar en equipaments esportius i culturals i per la gent gran, ja que Cerdanyola està molt deixada i s'està envellint". La candidata també ha fet referència als "serveis públics de qualitat" i el "poder accedir amb facilitat a l'habitatge". En definitiva, Helena Solà ha manifestat: "la ciutat que volem veure és una ciutat avançada, moderna i que sigui capaç de treure profit a tota la potencialitat que té".