Illa (PSC): "Projectes com la Ciutat del Coneixement requereixen tenacitat i consensos amplis"

El primer secretari del PSC ha lloat la feina del govern municipal liderat per Carlos Cordón

En el marc de la campanya electoral de les eleccions municipals de Cerdanyola 2023, el primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha visitat la ciutat per lloar la feina feta per govern municipal socialista, liderat per l'alcalde Carlos Cordón. L'actual batlle opta a la reelecció, opció que Illa ha defensat fent una crida a la mobilització del vot cap als socialistes.

"Per als socialistes és motiu d'orgull la feina feta pel Carlos i el seu equip", ha dit Salvador Illa en la seva visita aquest dimarts 16 de maig. Per al cap de l'oposició a Catalunya, que Cerdanyola "segueixi en marxa" és un pas més perquè "Catalunya es posi en marxa". Així, ha fet una crida a la ciutadania perquè doni suport a la candidatura de Cordón: "Fem una crida a la mobilització a les persones que han vist que el Carlos i el seu equip han fet una gestió correcta que s'enfoca en solucionar els problemes dels ciutadans".

Illa defensa que Cerdanyola ocupa un lloc important en la comarca, l'àrea metropolitana i al conjunt de Catalunya, i assegura que el govern del PSC local ha estat "amable amb les oportunitats" per posar Cerdanyola al lloc on pertoca. Per la seva banda, Carlos Cordón ha assenyalat que la seva candidatura intenta "aportar aquesta estabilitat i continuïtat tant necessària al govern de Cerdanyola i a la ciutat". En aquest sentit, s'ha compromès a continuar la línia de treball iniciada aquest mandat: "Aportar solucions i un projecte estable i de futur".

Per als socialistes, el projecte Ciutat del Coneixement és una de les claus del futur local. Cordón ha assegurat que la marca de ciutat pretén impulsar "les potencialitats que fan única a Cerdanyola" i ha assenyalat el desenvolupament del Cívic Lab de Ca n'Altimira com el projecte tangible de la Ciutat del Coneixement: "S'està recuperant un espai emblemàtic de la ciutat a través d'un projecte conjunt amb la UAB, que es convertirà en la seu de la Ciutat del coneixement". Per la seva banda, Illa també ha donat suport a la iniciativa i ha afirmat que "aquest tipus de projectes requereixen molta tenacitat, persistència, consensos amplis i l'acompanyament d'altres administracions".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.