Ivan González, nou candidat de Guanyem a les eleccions municipals

L'assemblea de Guanyem ha escollit Ivan González com a alcaldable

Ivan González serà el candidat de Guanyem Cerdanyola a les eleccions municipals de Cerdanyola del Vallès del pròxim 2023. Actualment, González és regidor a l'oposició i va formar part del govern de Compromís per Cerdanyola.

L’Assemblea de Guanyem Cerdanyola celebrada el divendres 10 de juny va escollir a Ivan González Galdeano com alcaldable de Guanyem Cerdanyola a les eleccions municipals de 2023. La candidatura hereva del Compromís per Cerdanyola, que aglutina diferents forces de l’esquerra alternativa de la ciutat com la CUP o EUiA, ha pres la decisió per unanimitat i l’actual regidor del grup municipal de Guanyem agafarà el relleu de Carles Escolà.

Ivan González va néixer el 1989 i ha viscut tota la vida Cerdanyola. Va estudiar a l’Escola Bellaterra, a l’Institut Pere Calders i es va llicenciar en Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Posteriorment, va ampliar els seus estudis en l’àmbit del dret i les ciències polítiques i treballa com a jurista a l’Ajuntament de Sant Celoni. L’actual regidor va formar part del govern liderat per Escolà entre el 2015 i el 2019 amb Compromís per Cerdanyola.

En declaracions als seus companys i companyes d’Assemblea, Ivan González destacava: “Tot i la dificultat del moment polític o precisament per això, penso que és més necessari que mai un projecte polític com el nostre, que no només pugui denunciar la mala política del govern actual sinó també oferir una alternativa real. Un projecte que ha sabut madurar sense renunciar a somiar. Un projecte que ha pogut endurir-se sense perdre la tendresa". Des de Guanyem indiquen que, durant els pròxims mesos, seguiran elaborant la llista de persones que presentarà de cara a les eleccions municipals del 2023.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.