Ja pots consultar on et toca votar en les eleccions municipals de Cerdanyola

La consulta del cens es pot fer a través del web de l'Ajuntament o amb cita prèvia a l'OAC

Des del dilluns 10 d'abril, el veïnat de Cerdanyola del Vallès pot accedir al cens electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig. Així, cada ciutadà pot consultar en quin col·legi electoral haurà de votar el 28 de maig. Es pot fer a través del web de l'Ajuntament o de forma presencial demanant cita prèvia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

Les reclamacions s'han de presentar presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, fins al 17 d’abril, des de les 8.30 fins a les 14.30 h, també sol·licitant cita previa per tal de fer el tràmit. El consistori indica que el cens que s’exposa és vàlid per a les eleccions del pròxim mes de maig i es va tancar el 31 de gener d’aquest any.

El cens per a les Eleccions municipals del 28 de maig de 2023 inclou les persones majors de 18 anys de nacionalitat espanyola en aquesta data i aquelles també majors d'edat que ho hagin sol·licitat d'estats membres de la Unió Europea o de països extracomunitaris amb acord de reciprocitat.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.