Joan Sánchez repeteix com a candidat de Junts a les eleccions municipals

Sánchez va ser candidat als comicis de 2019 i des d'aleshores és regidor en solitari de Junts

Joan Sánchez Braut serà, de nou, el candidat de Junts per Cerdanyola a l'alcaldia de Cerdanyola del Vallès en les pròximes eleccions municipals. Sánchez va ser candidat als comicis de 2019 i és regidor en solitari del partit al Ple de l'Ajuntament.

El passat 10 d'octubre, la Comissió Municipal Territorial, formada per representants de Junts de la Vegueria de Barcelona, de la comarca i de Cerdanyola del Vallès, va obrir el procés de primàries entre tota la militància local per escollir cap de llista.

Al tancament del termini de precandidatures, només es va presentar la de Joan Sánchez Braut. Posteriorment, els militants van ser convocats telemàticament per avalar la candidatura, fet que es va aconseguir amb el suport d'un 70% dels militants de Cerdanyola.

Joan Sánchez Braut és cerdanyolenc, té 54 anys i és llicenciat en Filologia Catalana. Ha exercit de professor de llengua i literatura, de periodista i actualment és gestor de comunicació per a empreses.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.