Josep Costa: "L'1 d'octubre va esquerdar un mur i hem de seguir picant"

El vicepresident del Parlament de Catalunya i diputat de JuntsxCat, Josep Costa, va presentar el seu llibre a Cerdanyola

El vicepresident del Parlament de Catalunya i diputat de JuntsxCat, Josep Costa, va presentar el seu llibre a Cerdanyola el passat 8 d'octubre. A 'Eixamplant l'esquerda', Costa defensa la insistència en la lluita independentista amb una mirada optimista. 

"L'1 d'octubre va obrir una esquerda en el mur que ens va posar Espanya", va destacar Josep Costa, alhora que considerava que cal "seguir insistint per fer més gran l'esquerda". Seguint amb la metàfora del mur que dona títol al llibre, el vicepresident del Parlament va remarcar que aquell sector de l'independentisme que defensa seguir picant per tombar el mur ha de convèncer la part que no ho veu clar: "Aquells qui diuen que ho hem de deixar estar no ens poden convèncer. Posant el fre de mà no convenceràs ningú". 

PA083976

Josep Costa presentant el seu llibre a la sala d'actes del MAC. FOTO: Mónica GM

L'acte, organitzat per Junts per Cerdanyola, va comptar amb la participació de l'exalcalde de Cerdanyola i diputat de JuntsxCat, Toni Morral. "Al llibre, en Josep ens explica perquè no vam poder fer allò que volíem fer el 21 de desembre de 2017, que era fer viable allò que vam votar l'1 d'octubre". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.