Junts afronta les eleccions municipals sota l'efecte Trias i volent ser decisius

Junts ha celebrat el tradicional Sopar de dones actives amb l'exconsellera Victòria Alsina

Junts per Cerdanyola ha celebrat el seu tradicional Sopar de dones actives, aquest dijous 9 de març. Durant la vetllada van homenatjar les comerciants de la ciutat, Maria Casamitjana i la Núria Pérez, i van comptar amb la presència de l'exconsellera Victòria Alsina.

El sopar ha coincidit amb la setmana del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. "Les dades parlen per si soles. L'Observatori de dones de la Cambra de Barcelona diu que la norma del 40% de dones a la direcció de les empreses es compleix en el 12% dels casos. A les empreses públiques és el 25%", va destacar Alsina, assenyalant la importància d'actuar sobre el vessant educatiu.

Eleccions municipals

Aquest 2023, Junts viurà les seves segones eleccions municipals com a partit polític a Cerdanyola. Per a l'exconsellera, Junts arriba amb força i notant "l'efecte Trias", fent referència a l'alcaldable de la formació a Barcelona, Xavier Trias: "Ell té molt clar que Barcelona ha d'exercir un rol que no ha exercit els últims anys, que és el de capital de Catalunya". Tot plegat, amb una "mentalitat de país en xarxa" i "repartint talent, inversions i oportunitats".

Sobre el paper de Junts a les institucions, Alsina considera que és important que la formació "tingui presència governant o sent decisiva en cada Ajuntament": "Faran una oposició constructiva i faran valdre el programa i l'ideari de Junts".

En la mateixa línia, la presidenta de Junts per Cerdanyola, Àngels Guimerà, destaca la feina feta pel regidor i candidat Joan Sánchez: "Semblava que un sol regidor no podria fer massa feina, però hem estat el regidor 13 i hem estat decisius per moltes coses". Guimerà creu que aquest any el partit arriba "molt més fort" i que és moment de fer un pas endavant.

Sobre l'aportació de junts al mandat, Àngels Guimerà assenyala com a fites importants l'acord de pressupostos amb el govern del PSC per poder fer entrar propostes com la creació d'una Oficina de Promoció Empresarial o l'impuls d'un Pla de Polígons i del Parc Arqueològic Can Canaletes. "El nostre programa no canvia gaire. Sabem que cal continuar treballant perquè el teixit empresarial i industrial ens triï per venir generar riquesa i perquè el comerç local tingui vida", assegura la presidenta local del partit.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.