Junts per Cerdanyola es presenta com el partit del consens

El cap de llista, Joan Sánchez, s'ha mostrat esperançat per a millorar els resultats del 2019

Junts per Cerdanyola ha celebrat aquest dissabte al migdia l’acte de presentació de la llista per a les Eleccions Municipals del pròxim 28 de maig. Un acte que ha estat acompanyat d’un vermut a la plaça Jaume Grau i Altayó i que ha conclòs amb els parlaments d’alguns membres del partit.

El cap de llista i actual regidor a l’Ajuntament, Joan Sánchez, ha reclamat el vot per a Junts per a “poder tenir la capacitat de ser útils per a Cerdanyola”. La passada legislatura, el partit va tenir la representació d’un sol regidor, la qual cosa Sánchez espera millorar. Així, doncs, ha assegurat que “dos regidors seria un bon resultat, però tres seria genial”.

 

En la línia del consens

Joan Sánchez ha volgut treure pit dels consensos que han aconseguit durant els darrers quatre anys de mandat del PSC i s’ha mostrat a favor de mantenir aquesta línia pel que fa “als temes que siguin positius per a la ciutat”. Tot i això, ha volgut incidir en posar la ciutat i la gent al centre de la política: “Ni Cordón, ni Turón. Cerdanyola”.

Més info: Joan Sánchez: “Hem vingut a la política a fer coses, no a fer discursos ni a barallar-nos amb ningú"

 

L'empresa com a pal de paller de la política econòmica

Una de les qüestions que més èmfasi ha fet l’actual regidor és en les propostes econòmiques. En aquest sentit, ha manifestat que “cal afavorir l’empresa, perquè és l’empresa la que genera ocupació, i això hauria de fer que tinguéssim els serveis socials buits”.

Joan Sánchez també volgut posar en valor la feina feta per tot l’equip i ha recordat a tota la gent que “ha sembrat el camí” i de la qual se senten hereditaris, menció especial a l’exalcalde de Cerdanyola, Antoni Morral, a qui li ha volgut agrair la seva presència com a número 25 de la llista.

Joan Sánchez es presenta com a cap de llista de Junts per Cerdanyola. FOTO: Guillem Barrera

Joan Sánchez es presenta com a cap de llista de Junts per Cerdanyola. FOTO: Guillem Barrera

 

Amb l'esperança de millorar els resultats del 2019

D’altra banda, la presidenta de Junts per Cerdanyola i actual número 2 a la llista, Àngels Guimerà, s’ha mostrat esperançada en poder entrar a l’Ajuntament, després de quedar-se’n fora fa quatre anys per pocs vots. Guimerà ha reconegut que els comicis de 2019 “van ser una mica decebedors, sobretot per no haver pogut acompanyar al Joan en aquesta darrera legislatura”.

Miquel Soler i Nereida Sauló, número 3 i 4 de la llista, respectivament, han volgut remarcar la feina feta pel Joan Sánchez en aquests quatre anys i han demanat el suport de la gent per a les eleccions del pròxim 28 de maig; mentre que el número 5, Mario Idáñez, ha incidit en el fet que “la cultura de Cerdanyola està molt estancada” i ha volgut mostrar el seu suport a les entitats de la ciutat “perquè facin un pas endavant”.

També hi ha hagut un recordatori per als veïns de Bellaterra. El número 24, Alfons Escoda, els ha demanat el vot a l’alcaldia per a Junts, “perquè som l’únic partit que comprendrà Bellaterra” i, en acabar, ha donat el seu suport per a Josep Maria Riba, de Bellaterra Endavant, de cara a la presidència de l’EMD.

Junts per Cerdanyola celebrarà l’acte final de campanya el proper divendres 26 de maig a les 20 h a Ca n’Ortadó i comptarà amb la presència de la Presidenta de Junts per Catalunya, Laura Borràs.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.