Junts per Cerdanyola proposa fer un debat sobre l'estat de la ciutat

Junts planteja fer el debat coincidint amb els dos anys de mandat

Junts per Cerdanyolaha emès un comunicat proposant que els partits polítics facin un debat públic sobre l'estat de la ciutat. La formació argumenta que seria un bon moment tenint en compte que han passat dos anys de les eleccions municipals. 

"Creiem que caldria fer un pas més i solemnitzar institucionalment aquest pas de l’equador amb un debat públic on poguessin participar tant el govern com els portaveus dels grups municipals", expliquen des de Junts. El regidor i portaveu de Junts, Joan Sánchez, ja ha traslladat la petició a l’alcalde Carlos Cordón, en la Junta de Portaveus d’aquest dilluns.

Des de la formació recorden que no és una proposta nova, sinó que ja en l’anterior mandat es va aprovar una moció on es demanava celebrar un Ple extraordinari per debatre l’Estat de la Ciutat. "Evidentment, no es va complir, com passa amb la immensa majoria de mocions", indiquen.

Ara, Junts proposa fer un acte híbrid, presencial i telemàtic, obert a la ciutadania, coincidint amb els dos anys de la investidura. "Estem convençuts que ni l’alcalde ni el govern han de trobar obstacles per accedir a aquesta petició, vista la facilitat i l’èxit amb què ja s’estan celebrant a la ciutat des d’activitats amb públic, com el Roser de Maig, i a distància, com la presentació de la nova marca de ciutat", assenyalen, afegint que "si apareguessin obstacles, des de Junts aleshores sí que intentaríem recollir adhesions de la resta de Grups Municipals per fer el Debat en sessió plenària extraordinària". Aquestes adhesions serien necessaries per convocar el ple extraordinari que contempla la moció ja aprovada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.