Laura Borràs (Junts): "Totes les eleccions des de l'1 d'octubre van d'independència"

La presidenta de Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha participat a l'acte de final de campanya del partit a la comarca, que s'ha fet a Cerdanyola

Punt final a la campanya electoral de les eleccions municipals. Totes les candidatures han viscut aquest divendres 26 de maig l'últim dia de campanya a la ciutat. En el cas de Junts per Cerdanyola, la formació ha liderat el tancament de la campanya electoral del partit a tota la comarca a Ca n'Ortadó. Agrupant candidats de tot el Vallès Occidental, representants de Junts han fet balanç de la campanya i han destacat la importància de ser presents als ajuntaments, sigui al govern o a l'oposició. El nom propi de l'acte ha estat el de la presidenta del partit, Laura Borràs.

"Les eleccions van d'independència"

La presidenta de Junts, Laura Borràs, s'ha adreçat als candidats i membres de llista del partit a la comarca assegurant que "dedicar-se a la política és un esport de risc" i afegint que "fer-ho a Junts i al partit del president Puigdemont incrementa aquest risc". Borràs ha criticat que altres partits diguin que aquestes eleccions municipals "no van d'independència" i ha afirmat que "totes les eleccions des de l'1 d'octubre han anat d'independència".

Laura Borràs a l'acte final de campanya de Junts. FOTO: Mónica GM

Laura Borràs a l'acte final de campanya de Junts. FOTO: Mónica GM



"Un vot a Junts no et fa triar entre la bona gestió i defensar la independència. Junts ho ajunta perquè som un partit independentista i municipalista", ha dit la presidenta el país no s'entén sense els municipis. A més a més, ha dit als assistents a l'acte: "Molts de vosaltres vau poder votar l'1 d'octubre perquè un alcalde independentista ho va fer possible". En aquest sentit, Borràs ha posat el focus en la importància de ser presents als ajuntaments, sigui als governs o a l'oposició. "La feina començarà a donar fruits, si no els dona diumenge, els acabarà donant perquè dilluns seguirem treballant", ha finalitzat.

Joan Sánchez: "Junts és el vol útil"

El candidat de Junts per Cerdanyola, Joan Sánchez, ha recordat que ha estat l'únic regidor de la formació a Cerdanyola durant aquest mandat. "Hem estat quatre anys fent feina", ha assenyalat, afegint que "grups municipals amb 5 regidors no han aconseguit res. Nosaltres sí". Sánchez ha tret pit dels acords assolits amb el govern, però ha assegurat que no estan "contents al 100%" perquè ara queda fer "més inversions en els projectes". Com a exemple, l'alcaldable ha destacat l'Oficina de Promoció Empresarial.

"Hem posat a totes les agendes el parc arqueològic i hem donat estabilitat a l'ajuntament", ha dit Joan Sánchez. En la mateixa línia, ha afirmat que "Junts és el vol útil" perquè "el govern ha fet coses que li ha imposat Junts".

Joan Sánchez a l'acte final de campanya de Junts. FOTO: Mónica GM

Joan Sánchez a l'acte final de campanya de Junts. FOTO: Mónica GM



Per la seva banda, l'exalcalde de Cerdanyola, Toni Morral confia que "anirà bé" i ha valorat positivament la campanya feta per Junts. Morral ha destacat que la formació, que es presenta per primera vegada a unes municipals com a partit, pretén construir un projecte als municipis i també un projecte "de país".

"Vaig ser alcalde amb el suport de CiU i ERC i vam connectar amb el cor de la ciutat", ha dit Morral, qui ha assegurat que Junts també vol "connectar amb el cor de la ciutat". Mirant al futur, l'exalcalde cerdanyolenc ha assegurat que "passi el que passi diumenge, això no tanca un període, sinó que és un punt de partida d'aquest projecte polític". També ha intervingut l'assessor de Junts per Catalunya al Parlament Europeu, Aleix Sarri, qui ha assegurat que "Junts per Catalunya és l'única alternativa a ERC i el PSC".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.