Marian Navarro pren possessió com a nova regidora del govern del PSC

Marian Navarro assumirà les regidories de Moviments Veïnals i Centres Cívics

Aquest 24 de setembre, Marian Navarro ha pres possessió del càrrec de regidora a l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Durant el ple municipal d'aquest dijous s'ha fet oficial l'entrada de Navarro al govern del PSC després de l'adéu de Víctor Francos, qui va renunciar per incompatibilitats amb el seu càrrec al Ministeri de Sanitat.

Marian Navarro ocupava la posició número deu a la llista del PSC de les eleccions de 2019. Marian Navarro ha treballat com a administrativa i va ser presidenta de l'associació de veïns del barri de Banús, entre 2009 i 2013. Com a regidora, tal com ha anunciat l'alcalde Carlos Cordón a Cerdanyola.info, es farà càrrec de les regidories de Moviments Veïnals i Centres Cívics. Durant el ple, l'alcalde Carlos Cordón i els portaveus dels grups municipals han donat la benvinguda a la nova regidora. 

La marxa de Víctor Francos i l'entrada de Navarro a l'Ajuntament impliquen canvis al cartipàs del govern del PSC. El regidor David González passa a ser Segon Tinent d’Alcalde de la ciutat i assumirà les relacions amb l’EMD de Bellaterra. Pel que fa a la delegació d’Espai Públic, Serveis Urbans i Manteniment de proximitat, passarà a ser responsabilitat de la fins ara regidora d’Urbanisme, Eulàlia Mimó. En relació amb les delegacions de Patrimoni, Serveis Jurídics i Secretaria seran assumides pel Tercer Tinent d’Alcalde, Javier Sánchez. També, amb motiu de la reestructuració, la regidora de seguretat ciutadana, Glòria Urbano, assumirà la regidoria de Mobilitat i Ciutat Accessible. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.