Mira què han votat els teus veïns a les eleccions al Parlament a Cerdanyola

El PSC ha estat el partit més votat en 15 dels 16 col·legis electorals

El Partit Socialista de Catalunya (PSC) va ser el partit més votat en les eleccions catalanes del 12 de maig a Cerdanyola del Vallès. Es van imposar en 15 dels 16 col·legis electorals de la ciutat. Una realitat que confirma la victòria socialista a la ciutat, on va obtenir el 34,95% dels vots dels cerdanyolencs. 

En aquest mapa es pot consultar el resultat electoral per cada secció (cal ampliar el mapa).

 

 

Junts guanya a Bellaterra

Junts, el segon partit més votat a Cerdanyola, amb el 14,13% dels vots, va ser la primera força en l'únic col·legi electoral que no va guanyar el PSC: al Centre Cívic de Bellaterra, on els de Puigdemont van aconseguir el 41% dels vots dels bellaterrencs. Allà el PSC va ser el segon partit i va recollir el 15,5% dels suports. 

 

Fontetes, fortí socialista

Per barris, on el PSC va treure millors resultats va ser a Les Fontetes. Al col·legi electoral situat a l'Escola de Les Fontetes els socialistes van superar el 40% dels vots en les tres seccions censals que el conformen: secció 004 (43,90%), secció 005 (43,65%), secció 031 (45,28%). La segona força a Les Fontetes, però, no és ni Junts ni ERC (segona i tercera força, respectivament, al municipi). El PP és el segon partit més votat a les tres seccions censals de Les Fontetes, lluny del PSC (entre 10-15% dels vots). 

 

ERC, segona força a Serraparera

La segona força a la majoria de col·legis va ser Junts. Tot i això, a l'Escola Saltells, on hi votaven els veïns de les seccions 014, 029 i 038, corresponents al barri de Serraparera, va ser Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) el segon partit més votat. També, per això, al voltant del 15% dels suports. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.