S’obre el termini per a sol·licitar el vot per correu per a les eleccions municipals

El dijous 18 de maig és l'últim dia per a demanar el vot per correu

El passat dilluns 3 d’abril es va decretar la convocatòria de les eleccions municipals del 28 de maig i és oficial al BOE des del dimarts. El 18 de maig és l'últim dia per a demanar el vot per correu, que es pot sol·licitar des del dia en què es va fer oficial la convocatòria d’eleccions.

La documentació per votar per correu es rebrà entre el 8 i 21 de maig i les persones que ho hagin demanat podran emetre el seu vot a través de Correus del 8 al 24 de maig. Els veïns que siguin fora del país temporalment, però continuen empadronats a les seves ciutats poden votar per correu des de l’estranger. Ho poden demanar del 4 al 29 d’abril, rebran la documentació a partir del 2 de maig i podran votar del 2 al 24 de maig.

Consulta del Cens Electoral

A partir del 10 d'abril, els cerdanyolencs i cerdanyolenques podran consultar les seves dades del cens electoral. La consulta es pot fer telemàticament a través del portal web municipal.

En cas de voler fer la consulta presencialment o demanar-hi alguna modificació, la ciutadania es podrà dirigir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania entre l'11 i el 17 d’abril, ambdós inclosos, de 8.30 h a 14.30 h.

Campanya electoral

La campanya electoral començarà a les 00 h del divendres 12 de maig i s'allargarà fins a la mitjanit del divendres 26 de maig.  El 27 de maig serà la jornada de reflexió. El 28 de maig la ciutadania podrà exercir el seu dret a vot a les eleccions municipals.

La constitució dels nous ajuntaments tindrà lloc el 17 de juny.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.