El pacte pels pressupostos entre el PSC i Ciutadans es comença a materialitzar

Un dels pactes entre PSC i Ciutadans era la instal·lació de noves màquines d'esport al carrer

Aquest any, s'han instal·lat noves màquines per fer esport a l'aire lliure a diferent punts de Cerdanyola del Vallès. Aquest és una de les mesures que el govern local del PSC va acordar amb el grup municipal Ciutadans per tenir el seu suport en l'aprovació dels pressupostos. Ambdues formacions han destacat l'avançament de la implementació dels seus pactes en un comunicat.

El novembre passat, les dues formacions polítiques van acordar l'abstenció de Ciutadans en l'aprovació dels comptes i inversions municipals, facilitant la seva aprovació a canvi de consensuar i aplicar un catàleg de vuit propostes de la formació taronja. Una d'aquestes propostes era la instal·lació de noves màquines per a fer esport a l'aire lliure "i fer accessible l'esport al conjunt de la ciutadania de Cerdanyola", destaquen.

A principis del mes de març, l'Ajuntament de Cerdanyola va instal·lar dos espais amb sis màquines d'exercici a l'aire lliure cadascun, a les quals s'afegiran en els pròxims mesos més espais similars. Aquesta proposta va ser un dels acords recollits per a la negociació de pressupostos corresponents a l'any 2021. "La voluntat de PSC i de C's és avançar en iniciatives com aquesta que tenen l'objectiu de millorar la vida i en aquest cas concret potenciar l'esport a l'aire lliure fent-ho accessible per a tots i totes", assenyalen en un comunicat conjunt.

La portaveu de Ciutadans a Cerdanyola, Sonia Rodríguez, assegura que el seu partit "sempre estarà quan es tracti de propostes realistes i bones per a la ciutat", i ofereix consens al govern per a tirar endavant aquells projectes que "millorin la vida dels cerdanyolencs i les cerdanyolenques". D'altra banda, el portaveu del govern local del PSC, David González, afegeix que són molts els acords que es poden abordar "entre totes dues formacions amb l'objectiu de transformar la nostra ciutat, amb rigor i bona voluntat''

Els dos partits també es van comprometre a fer un seguiment trimestral de les vuit propostes acordades en el pacte de pressupostos i es conviden a tornar-se a reunir per seguir l'evolució del Pla d'Habitatge, l'increment d'ajudes a les famílies i de les Ajudes Covid-19, així com la implementació necessària de Parcs Inclusius i la modernització dels polígons industrials de la ciutat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.