Pau Ortolà serà el candidat de Ciutadans a les eleccions municipals de Cerdanyola

Ciutadans ha presentat la seva candidatura a les eleccions municipals de 2023, amb l'actual regidor a l'oposició, Pau Ortolà, al capdavant

Ciutadans ja té candidat per a les eleccions municipals de Cerdanyola del Vallès del 2023. Pau Ortolà serà cap de llista de la formació taronja. La candidatura s'ha presentat, el 17 de desembre, en un acte a Cerdanyola amb la diputada de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Anna Grau, i altres afiliats al partit. 

Davant la carpa de Ciutadans a l'avinguda Espanya, Ortolà ha mostrat la seva il·lusió per presentar el projecte a Serraparera: “Estem molt contents de presentar la nostra candidatura en aquest barri de Serraparera, que sempre han sigut dels més fidels i dels que més creuen en el nostre projecte”. A més a més, el cap de llista, ha valorat el paper de Ciutadans en la legislatura actual i ha agraït la tasca feta per les anteriors candidates, Sónia Rodríguez i María Valle: “Nosaltres hem intentat ser constructius al llarg de la legislatura, hem pactat la nostra abstenció en temes importants de la ciutat com els pressupostos o propostes que algunes s’han aprovat i altres no”. Per acabar, qui va ser número dos a les dues anteriors eleccions municipals s’ha mostrat crític amb l’actual govern del PSC manifestant que té aspectes "molt millorables" i creu que, en cas de ser votats, en un futur la ciutat ho notarà cap a bé.

Nascut a Dènia (Comunitat Valenciana) l'any 1990, Ortolà és graduat en Dret i afiliat a Ciutadans des de 2013. Va formar part de les anteriors dues candidatures de la formació a la ciutat, i és regidor a l'oposició des de l'any 2015. Durant la roda de premsa, Pau Ortolà ha assegurat que el seu partit "continua sent útil" i que, malgrat que "el procés ha tornat a una certa calma, no hem d'oblidar que sempre hi ha gent treballant per la divisió".

Per la seva banda, Anna Grau ha explicat que el Comitè Autonòmic del partit ha decidit apostar per Pau Ortolà, i ha manifestat el seu vincle amb Cerdanyola i la rellevància de la ciutat: “És una ciutat molt important per mi des del punt de vista sentimental perquè vaig estudiar a la Universitat Autònoma de Barcelona i és una població fonamental del teixit social de Catalunya, la que lluita i aixeca la persiana”. La diputada de Ciutadans del Parlament de Catalunya també ha destacat les bases del projecte que plantegen: “Ciutadans va a aquestes eleccions municipals amb un plantejament molt global, han volgut canviar les coses per d’alt i potser s’han de canviar per baix, barri a barri, població per població, però amb una visió global. Tenim un projecte per Catalunya i un projecte per a cada població”.

Des de Ciutadans han explicat que, durant els pròxims mesos, acabaran de confeccionar la llista de candidats per "estar a l’alçada del que es mereix una ciutat com Cerdanyola".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.