Les persones invidents podran votar de forma secreta a les Eleccions Municipals

Les persones interessades podran sol·licitar el seu vot a l’OAC fins al 25 de maig

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, amb el vistiplau de la Junta Electoral de Zona, posa a disposició de les persones invidents o amb discapacitat visual el vot accessible que permet la privacitat i garanteix el secret del vot en les eleccions locals i a la presidència de l’EMD de Bellaterra del proper 28 de maig de 2023.

Les persones interessades en votar mitjançant aquest sistema han de fer la sol·licitud a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana) registrant una instància genèrica indicant la mesa a la qual han d’exercir el seu dret al vot. La data límit per sol·licitar aquest sistema de votació és el 25 de maig (aquest inclòs). El dia de la cita electoral, el president o presidenta de la mesa posarà el kit de votació a disposició de la persona sol·licitant quan aquesta li demani.

Els kits de vot accessible en Braille que contenen tots els elements necessaris per poder exercir el dret al vot es concediran per ordre d’arribada de les sol·licituds i mentre existeixi disponibilitat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.