Ple d'urgència per resoldre l'obertura de les instal·lacions del Bosc Tancat

Aquest dimecres 30 de juny se celebra un ple extraordinari per debatre la cessió de la gestió del Bosc Tancat

La situació que manté tancat el Bosc Tancat es podria resoldre en breu. Aquest dimecres 30 de juny se celebra un ple extraordinari de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès per atorgar, si així ho aprova el plenari, la gestió de la instal·lació a una nova empresa.

El regidor d'Esports, Óscar Pons, va explicar en l'últim ple municipal que la instal·lació es trobava sota control de l'administrador concursal per tancament de negoci del concessionari. El regidor va anunciar que ja hi havia una oferta per poder reobrir. Aquesta oferta és la que podria rebre la cessió del servei si ho aprova el ple.

Després que l'empresa que fins ara gestionava el Bosc Tancat sol·licités al jutge la liquidació del concurs pel qual va accedir al contracte per gestionar l'equipament, la companyia Gimnàs Atlante Vallès SL va presentar-se per adquirir el servei a través d'una cessió del contracte. L'Ajuntament indica que els serveis tècnics econòmics i del servei d'Esports van revisar l'oferta i consideren que l'empresa és solvent econòmicament i tècnica.

Així, el govern local demanarà al ple que autoritzi la cessió. A més, es demanaria a la nova empresa que formalitzi el tràmit en un termini màxim de quinze dies. En cas de complir-se tots els terminis, es podria complir la previsió que el regidor d'Esports feia fa uns dies al ple ordinari: "El Bosc Tancat podria obrir amb tots els serveis a mitjans del mes de juliol".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.