El PP anuncia un principi d'acord amb el govern del PSC per aprovar el pressupost municipal de 2021

El PP destaca que el govern ha acceptat revisar les bases per accedir als ajuts per pagar l'IBI

El Partit Popular de Cerdanyola del Vallès ha anunciat que ha arribat a un principi d'acord amb el govern de la ciutat per aprovar el pressupost municipal de 2021. Des del PP destaquen que s'hagin "flexibilitzat els ajuts a les famílies per poder obtenir ajuda per pagar l'IBI" així com l'increment "dels convenis amb les entitats del tercer sector".

El nou president del PP a Cerdanyola, Francisco Correderas, explica en un comunicat que els populars han aconseguit el compromís del govern del PSC per estudiar i presentar, durant el primer trimestre de 2021, noves bases de les condicions per accedir als ajuts per pagar l'IBI.

Per una altra banda, Correderas agraeix que el govern local hagi acceptat augmentar el conveni amb les entitats del tercer sector, així com que es mostrin oberts a realitzar modificacions de crèdit en l'exercici de 2021 si aquestes entitats ho necessiten per ajudar el veïnat afectat per la crisi social i econòmica. "Hem d'agrair a totes les entitats del tercer sector el gran treball que estan fent al nostre municipi des de fa molts anys, com són Càritas, les parròquies de Sant Martí i del Roser, Amics de Josep Rosell, Creu Roja, l'església Evangèlica o la Fundació Roser de Maig. Aquestes estan veient com moltes famílies de Cerdanyola necessiten la seva ajuda i som conscients que la crisi social i econòmica de 2021 anirà a pitjor i per això hem proposat al govern que revisi els convenis", destaca Correderas.

Quant a les inversions a la ciutat, el president del PP explica que el seu partit va votar en contra de l'increment de l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE), però que es van comprometre a no presentar al·legacions sempre que veiessin "una proposta seriosa per millorar i modernitzar els polígons industrials de Cerdanyola". La formació considera que els polígons estan "totalment abandonats" i destaca la necessitat d'augmentar la inversió.

A més, Francisco Correderas celebra que el govern destini una partida pressupostaria de 600.000 euros "per acabar definitivament la millora de la Martinica, que s'està executant per fases des de l'any 2010". També referent a les inversions, el PP veu positivament que s'estiguin començant a aplicar inversions acordades al pressupost de 2020 com la construcció d'un nou pavelló i piscina al CEM Riu Sec -segons va apuntar el govern fa unes setmanes, el projecte ja s'està elaborant- o el cobriment de les pistes exteriors de Les Fontetes.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.