El PP denuncia l'opacitat del govern municipal respecte a la Policia Local

El PP assegura que el govern municipal no respon les seves preguntes sobre la Policia Local

El Partit Popular de Cerdanyola ha emès un comunicat acusant el govern local d'opacitat a l'hora d'informar sobre la Policia Local. Des del PP asseguren que van demanar informació sobre el cos policial i que el govern no ha respòs dos mesos després.

Des de la formació expliquen que la regidora del PP, Anabel Plans, va demanar informació al govern del PSC sobre la gestió interna i la situació laboral de la Policia Local el passat 27 de juliol. "Els últims mesos, la majoria de membres de la Policia Local, així com els principals sindicats, s'han mostrat en contra de les polítiques desenvolupades per aquest equip de govern, amb una sensació reiterada de trobar-se desatesos", diu el PP.

En un comunicat, Plans demana que es valori la feina de la Policia Local: "Des del Partit Popular creiem que és necessari valorar la feina que desenvolupen totes les Forces i Cossos de seguretat, en especial la Policia Local, sent aquest Ajuntament competent i responsable de la mateixa".

La regidora dels populars explica que la instància que va presentar a l'Ajuntament té l'objectiu de millorar les condicions laborals dels agents: "El nostre objectiu és que aquests professionals desenvolupin la feina de la millora manera i amb les millors condicions laborals". Plans afegeix que millorar les condicions dels professionals de la Policia Local repercuteix en benefici de tots els veïns de Cerdanyola.

L'acusació d'opacitat arriba perquè, segons explica el PP, encara no han rebut resposta a la sol·licitud d'informació feta al mes de juliol. "No entenem com en dos mesos no han estat capaços de respondre a les preguntes formulades, és una mostra d'opacitat per part del Govern Municipal amb l'oposició sobre la gestió d'un tema tan important i sensible com és la gestió de la Policia Local", assegura la regidora del PP, Anabel Plans.

Els populars van formular preguntes sobre els complements de sou dels policies, sobre la plaça de cap de la Policia Local, sobre les hores extres, les vacants, els processos de selecció i altres qüestions.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.