El PP inicia una recollida de signatures per mostrar suport als cossos policials

El Partit Popular acusa Pablo Iglesias i Pablo Echenique d'encoratjar "la violència al carrer"

El Partit Popular ha iniciat una recollida de signatures entre la ciutadania per mostrar suport als diferents cossos policials i per "condemnar els actes vandàlics que s'estan succeint". La recollida s'està fent a diferents ciutats de l'Estat.

El president del PP local, Francisco Correderas, i el president provincial del PP a Barcelona, Óscar Ramírez, han explicat l'acció en una roda de premsa aquest dimecres 17 de març. Ramírez ha destacat que la iniciativa neix arran de les protestes contra l'empresonament de Pablo Hasel: "hem vist com persones violentes han sortit a incendiar carrers, llençar llambordes i saquejar comerços".

Óscar Ramírez també ha dit que diferents institucions han encoratjat "els violents perquè sortissin en defensa del delinqüent Pablo Hasel". Per aquests motius, explica el president provincial del PP, recullen signatures per donar suport a la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, els Mossos d'Esquadra i els cossos de policia local.

En el text que signen aquells que volen donar suport a la campanya dels populars, acusen el vicepresident del govern espanyol, Pablo Iglesias, d'encoratjar "la violència al carrer". També demanen el seu cessament immediat com a vicepresident, tot i que Iglesias ja ha anunciat que deixarà el càrrec per participar a les eleccions madrilenyes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.