La presidenta del Parlament, Anna Erra, visita Cerdanyola en el Sopar de Dones Actives

L'acte, organitzat pel grup municipal Junts per Cerdanyola, va aplegar a una seixantena de dones de la ciutat

La presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, va visitar Cerdanyola aquest dijous 7 de març en motiu del Sopar de Dones Actives. Una seixantena de cerdanyolenques es van aplegar al Restaurant Casa Andreu per celebrar aquesta trobada, que fa més de 15 anys que es fa a la ciutat. "Actes com aquest, demostren la força que tenen les dones a la nostra societat", comentava la presidenta del Parlament en declaracions als mitjans de comunicació. Tot i això, no s'amagava en dir que "cal avançar molt més".

Erra indicava que "es necessiten més dones referents en tots els àmbits, que hi hagi oportunitats per a totes i que desapareixin els murs que ens eviten avançar". Davant la violència masclista, la presidenta del Parlament també assenyalava que cal posar-hi més esforços per tal d'erradicar-la: "hem d'eliminar aquest clima de por que podem tenir les dones". A més, afegia que "cal una formació i una educació transversal per aturar els missatges d'extrema dreta" i advocava per "un pacte de país que ens permeti reaccionar."

La presidenta del Parlament, Anna Erra (esquerra), i la presidenta de Junts per Cerdanyola, Àngels Guimerà (dreta)

La presidenta del Parlament, Anna Erra (esquerra), i la presidenta de Junts per Cerdanyola, Àngels Guimerà (dreta)

 

D'altra banda, la presidenta de Junts per Cerdanyola, Àngels Guimerà, es mostrava orgullosa "per l'èxit del sopar" i va voler agraïr "a totes les dones que formen part del nostre actiu polític i social i que ens fan créixer com a ciutat". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.