El PSC considera que cal reobrir una etapa de retrobada de la societat a Catalunya

Representants del PSC com el diputat al Parlament Pol Gibert i l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordon, han visitat el Parc Tecnològic del Vallès

​En l'inici de la darrera setmana de campanya electoral pels comicis al Parlament de Catalunya, representants del PSC han visitat, aquest dilluns 8 de febrer, el Parc Tecnològic del Vallès a Cerdanyola i ha insistit en la importància d'apostar pel coneixement, la ciència i la innovació.

"A Cerdanyola hem defensat el projecte de ciutat del coneixement i creiem que Catalunya ha de caminar en aquest sentit, posant per davant innovació, ciència i tecnologia", ha destacat l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón. El batlle cerdanyolenc també ha destacat que cal "passar pàgina dels últims 10 anys que tant de mal han fet a la societat catalana" i "reobrir una nova etapa de retrobada de tots els catalans i catalanes".

El diputat del PSC al Parlament, Pol Gibert, ha coincidit en considerar que el coneixement "ha de ser un factor clau pel creixement econòmic" de Catalunya i ha assenyalat que Cerdanyola pot tenir un paper clau en aquest objectiu. "Cerdanyola té uns requisits únics com són el PTV i la Universitat Autònoma". En la visita al PTV també hi ha assistit el regidor David González, qui ocupa el número 21 a la llista del PSC per Barcelona en les eleccions del 14 de febrer.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.