El PSC celebra la 'Festa de la rosa' amb la mirada posada en les eleccions municipals

Carlos Cordón i David González han demanat el vot per als socialistes

El PSC de Cerdanyola del Vallès ha celebrat aquest diumenge la seva tradicional Festa de la rosa a la pineda de Les Fontetes, on han tingut lloc les actuacions de l'Associació de Veïns Banús-Bonasort i els parlaments d'alguns dels integrants de la llista socialista per a les pròximes eleccions municipals. Un centenar de persones van assistir a la festa, que va concloure amb més música i una fideuada a càrrec de la Hermandad Filial de Nuestra Señora de la Antigua

L'alcalde i cap de llista del PSC a Cerdanyola, Carlos Cordón, ha sigut un dels que ha pujat a l'escenari, per agrair a "tots els que han fet possible aquesta festa", enguany amb la mirada posada en els comicis del 28 de maig. 

Cordón ha demanat el vot per al seu partit "per a combatre la intolerància i l’incivisme" i ha recordat que "el projecte que pretén ser plural i transversal". En aquest sentit, el líder socialista ha ensenyat a tots els assistents una papereta del PSC, en la qual ha dit que "hi estan representades diverses de les generacions de persones que han lluitat per una Cerdanyola que avança". 

El PSC ha celebrat un any més la 'Festa de la rosa' a Cerdanyola. FOTO: Guillem Barrera

El PSC ha celebrat un any més la 'Festa de la rosa' a Cerdanyola. FOTO: Guillem Barrera

 

En els parlaments també hi ha participat el número 5 de la llista, David González, qui ha assegurat que "tot i no tenir la majoria absoluta, en un sol mandat hem aconseguit fer moltes coses a través de pactes i del diàleg". D'altra banda, ha apuntat que la construcció de l’Hospital Ernest Lluch i la reobertura del CAP Fontetes ha de ser una de les prioritats de la pròxima legislatura. 

En finalitzar els parlaments, els integrants a la llista per a les eleccions municipals, van pujar a l'escenari per a fer-se la foto de rigor. A l'acte també hi van participar les exalcaldeses de Cerdanyola, Carme Carmona i Cristina Real, que van demanar el vot per al Partit Socialista i van tenir un record especial per al també exalcalde, Celestino Sánchez

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.