El PSC defensa la necessitat de l'Hospital Ernest Lluch en el primer acte de campanya

El portaveu del PSC-Cerdanyola i candidat a les eleccions, David González, va estar acompanyat dels també candidats Pol Gibert i Eva Menor en un acte a Montcada i Reixac

El grup municipal del Partit Socialista de Catalunya (PSC-Cerdanyola) ha sigut l'encarregat d'obrir els actes de la campanya electoral pels comicis del 12 de maig. I, tot i que no ha estat en territori cerdanyolenc, l'acte va girar al voltant de la construcció del futur Hospital Ernest Lluch. És per això, que el regidor de Cultura de Cerdanyola i candidat número 23 a la llista del PSC per Barcelona, David González, es va traslladar aquest divendres fins a Montcada i Reixac.

Juntament amb González, també va assistir-hi el candidat número 7 dels socialistes, Pol Gibert, qui va defensar la construcció de l'Hospital Ernest Lluch, com una necessitat pels municipis del Vallès Occidental Sud, i va demanar el vot pel candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa.

En aquesta mateixa línia, David González, va posar en relleu que “el PSC ha estat el partit que més ha defensat els serveis, les infraestructures i les inversions sanitàries que aquesta comarca necessita, en tots els àmbits”.

Per la seva banda, l'alcaldessa de Badia del Vallès i candidata número 14, Eva Menor, va aprofitar per criticar la gestió de la sanitat a Catalunya en els darrers 10 anys: “continues retallades, tancament de CAPS, reducció de la proximitat, concentracions i desconcentració”, va enumerar.

Els tres candidats van estar acompanyats per l’alcalde de Montcada i Reixac, Bartolomé Egea, qui va subratllar que “el fet de poder gaudir d’una de les infraestructures cabdals per al desenvolupament dels nostres territoris, i que estigui a prop de les nostres ciutats, és molt important”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.