El PSC demana el vot a les generals "per continuar avançant i no retrocedir 50 anys"

El diputat del PSC al Congrés, Paco Aranda, fa una crida a vot progressista

El diputat del PSC al Congrés, Paco Aranda, i l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, han alertat de la importància del vot progressista en les eleccions generals del 23 juliol per decidir entre "seguir avançant o retrocedir 50 anys enrere", en paraules de Cordón.

En una atenció als mitjans, aquest dimarts 11 de juliol, el vallesà Paco Aranda ha fet referència al debat electoral d'Atresmedia entre Pedro Sánchez (PSOE) i Alberto Núñez Feijóo (PP): "Vam veure un debat on hi ha dues opcions: un president Sánchez que va demostrar la solvència dels quatre anys al govern, i un Feijóo que va comprar el marc de l'ultradreta". Aranda ha fet una crida a votar els socialistes: "Sé que son dates complicades, però serà molt més complicat per a Espanya si tenim a Abascal com a vicepresident".

Carlos Cordón ha acusat Feijóo de mentir en el debat electoral , i ha alertat del fet que la mentida "es normalitzi entre la ciutadania" perquè, diu Cordón, "el seu vot acaba tenint en compte missatges que no tenen res a veure amb la realitat". Paco Aranda ha posat com a exemple d'aquestes mentides el fet que el candidat del PP va afirmar que havien votat a favor de la reforma laboral: "És mentida, van votar en contra. Quan algú a l'oposició té aquesta estratègia, ja pots veure com seria el seu govern. No tenen escrúpols".

Per a Cordón, aquestes són unes eleccions "molt importants": "Ens juguem seguir avançant o retrocedir 50 anys enrere. És a dir, continuar defensant les polítiques que s'han fet des del govern progressista que tenen a veure amb avenços socials, tenir un lloc important a Europa o com afrontar una pandèmia o una guerra, de forma diferent a com es va afrontar la crisi econòmica del 2008". L'alcalde cerdanyolenc ha assegurat que "per defensar les llibertats individuals i col·lectives, cal votar progressista i socialista"

Aranda també ha fet referència als resultats del PSC a les eleccions municipals del passat 28 de maig. "Hem tenyit de vermell la comarca", ha assegurat, lloant també la feina de Carlos Cordón, qui ha encetat el seu segon mandat com a alcalde de Cerdanyola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.