El PSC presenta Àngel Vázquez com a candidat a presidir l’EMD de Bellaterra

És el primer candidat del PSC a la presidència de l'EMD de Bellaterra

Militància, amics i família del Partit Socialista es van reunir el passat 3 de febrer a l’EMD de Bellaterra per refrendar al bellaterrenc Àngel Vázquez com a presidenciable a l’EMD de Bellaterra per les pròximes eleccions de maig d’aquest any.

I és que es tracta del primer cop en la història que el PSC presenta candidat a a la presidència de Bellaterra i ho ha decidit fer amb el que és veí del Turó de Sant Pau. Una assemblea “històrica” pels socialistes, en la qual afirmen voler oferir “una gestió solvent i seriosa”, a més del millor escenari “perquè Bellaterra funcioni molt millor del que ha funcionat en els últims anys”. L’alcalde Carlos Cordón, també present a l’acte, va afirmar: “Volem anar de la mà perquè Bellaterra millori al mateix temps que ho fa Cerdanyola“.

En el moment d’agafar la paraula, Vázquez, el candidat, va criticar que no havia vist canvis en els últims 10 anys a Bellaterra i, en tot cas, els que havia vist “eren a pitjor”, deia. “Bellaterra està trista”, “no és agradable ni passejar-hi, ni ser-hi”, expressava el candidat. “Tenim a Cerdanyola un equip ferm i amb ganes de fer uns altres 4 anys de política al més alt nivell… Cal que esperem més?”, llançava al vol: “Cal que esperem més a veure deteriorat el nostre poble?”.

La seva màxima aposta era tenir un Ajuntament i una EMD “en la mateixa línia”, ambdues institucions governades pel PSC. Una situació que, segons Vázquez, “permetria abandonar, per fi, aquesta política constant d’enfrontament, que ha enquistat Bellaterra durant els darrers 12 anys”. “Un canvi per facilitar la governailitat de Bellaterra i que aquesta avanci”, deia.

Pel que fa al seu projecte, va dir que encara estava en estudi, però que no oblidaria una política d’inversions urgents a l’espai públic, el seguiment de la bona instal·lació de l’enllumenat, el manteniment de la recollida de residus porta a porta – i la implantació d’aquesta al Turó de Sant Pau –, la neteja viària, el civisme i l’ampliació del servei de jardineria pública. A més, també va mencionar com a puntals la seguretat ciutadana, la mobilitat i “un servei d’assistència mèdica pública”.

Àngel Vázquez durant el seu discurs de presentació com a candidat del PSC a Bellaterra. FOOT: Laia TR

Àngel Vázquez durant el seu discurs de presentació com a candidat del PSC a Bellaterra. FOOT: Laia TR

 

No als “projectes desdibuixats en el temps”

“Si volem projectes desdibuixats en el temps, doncs continuem com estem”, deia en clara al·lusió al projecte d’annexionar Bellaterra a Sant Cugat, que va sostenir com principal estendard el partit a govern, Gent per Bellaterra, durant les darreres eleccions. “Però si volem resituar Bellaterra allà on li toca, hem de concentrar-nos en l’opció que més pot fer per Bellaterra“. Un discurs que va acabar amb l’apel·lació final al “vot útil” i a un canvi de paradigma entre la relació de Bellaterra i Cerdanyola.

A més de l’alcalde, a l’acte també van ser-hi presents les exalcaldesses Cristina Real (1995-2003) Carme Carmona (2009-2015), acompanyades de tots els actuals regidors al govern cerdanyolenc, Pepi Rivera, David González, Javier Sánchez, Carme Arché, Glòria Urbano, Eulàlia Mimó, Óscar Pons i Marian Navarro.

Àngel Vázquez i Carlos Cordón, alcalde i candidat del PSC. FOTO: Laia TR

Àngel Vázquez i Carlos Cordón, alcalde i candidat del PSC. FOTO: Laia TR

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.