Quim Torra visitarà les instal·lacions de la Fundació Catalònia Creactiva

El President de la Generalitat de Catalunya visitarà les instal·lacions de la Fundació Catalònia Creativa de Cerdanyola del Vallès i farà una valoració d'aquestes

Quim Torra, President de la Generalitat de Catalunya, visitarà les instal·lacions de la Fundació Catalònia Creactiva de Cerdanyola del Vallès, el dilluns 6 de juliol a partir de les 10 hores, amb l'objectiu de fer una valoració d'aquestes i donar suport a tots els treballadors i usuaris d'aquesta fundació. 

Torra visitarà els equipaments de l'entitat catalana, una entitat ha estat la primera sense ànim de lucre de tota Espanya en obtenir la certificació Global Safe Site de Bureau Veritas, una certificació que acredita el correcte compliment de les mesures higienicosanitàries decretades des del Ministeri de Sanitat per minimitzar els riscos derivats de la COVID-19.

Així doncs, el President de la Generalitat de Catalunya es reunirà amb el president del Patronat de la Fundació Catalònia Creactiva (Vicenç Conca), el director general de l'entitat (Joaquim Serrahima), i el director de gestió (Adrià Serrahima).

Amb tot, la Fundació Catalònia Creactiva, formada per la Fundació Privada pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual Catalònia i la Fundació Sant Jordi Catalònia, s'encarrega de l'atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns de conducta, malaltia mental afegida i risc d'exclusió de famílies residents de Catalunya.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.