El regidor del PP, Manuel Buenaño, deixa la política després de 14 anys

Anabel Plans, secretaria general del PP a Cerdanyola, serà el seu relleu al plenari

El regidor del Partit Popular de Cerdanyola del Vallès, Manuel Buenaño, ha anunciat que deixa la política. Buenaño ha estat regidor del PP durant els últims 14 anys, liderant la formació en les diferents eleccions municipals.

Tot i que als passadissos de l'Ajuntament ja es coneixien les intencions de Buenaño, el regidor ha explicat en roda de premsa, aquest 13 de maig, que posa fi a una etapa de 14 anys fent política local amb el Partit Popular. La pròxima setmana renunciarà a l'acta de conseller comarcal al Consell Comarcal del Vallès Occidental, i el 22 de juny farà el mateix amb l'acta de regidor a l'Ajuntament de Cerdanyola. Actualment, Manuel Buenaño és l'únic regidor del PP a tot el Vallès Occidental.

"14 anys dedicat a la política són massa. Respecto que companys de partit s'hi vulguin dedicar fins als 65 anys, però això no era el meu futur", explica Buenaño, qui assegura que ha arribat el moment de dedicar-se als seus projectes professionals com a advocat. "Estic molt agraït al partit i a la gent que m'ha ajudat, especialment, gràcies a Francisco, Fulgencio, la senyora Ana, el senyor José Luis, que en pau descansi, i sobretot a Mónica y Rosendo, que em van ajudar molt l'any 2009", ha indicat Manuel Buenaño.

El seu relleu al plenari serà Anabel Plans, actual secretaria general del partit a la ciutat. Tot i que Álvaro Hernández, ex-president de la formació local, era qui ocupava el número 2 de la llista a les eleccions de 2019, aquest ha renunciat al lloc que li pertocaria. Buenaño ha indicat que es tracta d'un moviment estratègic de cara a les eleccions municipals de 2023.

"M'ha passat com quan era entrenador de bàsquet. La manca de motivació fa que jo no vulgui estar escalfant una cadira. Crec que una persona motivada com l'Anabel és el que necessita el partit avui dia", ha explicat Buenaño, qui destaca com a millors records d'aquests 14 anys la seva arribada a la presidència del partit l'any 2009, "l'estima de la gent de 2009 fins a 2015, quan el partit estava en un bon moment, i també amb la relació amb les entitats culturals". Com a pitjors moments, Buenaño assenyala els atacs personals que va haver de portar a judici. Com a coses pendents, ho té clar: "M'hauria agradat governar a la ciutat".

També en roda de premsa, Anabel Plans va lloar la feina de Buenaño al capdavant del partit assegurant que "deixa un nivell altíssim". Sobre la seva entrada com a regidor, diu: "Espero estar a la mateixa alçada que el Manuel, perquè superar-lo serà impossible".

Anabel Plans, Manuel Buenaño i Francisco Correderas durant la roda de premsa. FOTO: Cedida

Anabel Plans, Manuel Buenaño i Francisco Correderas durant la roda de premsa. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.