Podem reitera la seva voluntat d'arribar a consensos "per una ciutat més justa"

Podem assegura que l'acord amb el govern del PSC continua vigent

Podem Cerdanyola ha fet balanç dels dos anys del mandat actual destacant la necessitat "d'arribar a consensos" i mostrant-se esperançats davant "les petjades que quedaran a Cerdanyola" pels projectes que s'estan posant en marxa a la ciutat.

Els membres de Podem Cerdanyola Cecilia Collado, Pilar Adell i Leo Lamich, han ofert una roda de premsa, aquest dijous 3 de juny, per fer balanç dels dos primers anys de mandat amb el PSC al govern. Podem té representació al plenari de la mà d'ICV dins la coalició En Comú Podem. Collado i Adell són les dues regidores de Podem.

Acord vigent amb el govern

La formació assegura que des de l'inici s'han posicionat en contra de les "dinàmiques que creen soroll", tal com ha destacat Leo Lamich. En aquest sentit, ha assenyalat que alguns partits els acusen de ser una "comparsa del govern local", però asseguren que prefereixen treballar i destacat "per ajudar a resoldre els problemes de la ciutat". El partit assegura que sempre buscaran el consens per fer de Cerdanyola una ciutat més justa.

En Comú Podem i el govern del PSC van signar un acord programàtic a l'inici del mandat ara fa dos anys. Alguns dels punts s'han complert i s'han inclòs als pressupostos municipals, però d'altres encara estan pendents de complir-se. Sobre aquesta qüestió i en referència als darrers suports de Ciutadans al govern local, Pilar Adell assegura que el seu acord amb el PSC continua vigent: "L'acord programàtic i la relació amb el govern continuen obertes per les dues parts".

Esperança pel futur

Dos anys després de la seva entrada al ple, Podem reivindica la seva petjada durant aquesta meitat del mandat actual. "Hi ha esperança en les petjades que aquest mandat deixarà", diu Pilar Adell. En aquest sentit, calculen que les mesures acordades amb el govern representen un milió d'euros d'inversió.

Tot i els objectius assolits fins ara, Podem remarca que encara queden temes pendents sobre els quals indiquen que "cal treballar més". Algunes d'aquestes qüestions són l'apropament de Serveis Socials, el Centre de dia per a la gent gran, la gestió de les escoles bressol municipals, la millora dels serveis sanitaris, el Pla Local d'Habitatge, el dentista públic i la gestió pública de l'aigua, entre altres.

Seguirà la coalició En Comú Podem?

Des de Podem no descarten, però tampoc certifiquen que es presentaran en coalició com a En Comú Podem a les pròximes eleccions municipals. "És important mantenir la coalició, acabar el mandat i anar valorant com s'avança. La política es presenta molt variable i no podem dir què passarà demà", afirma Lamich.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.