Salvador Illa defensa la política útil del PSC i lloa la feina al Vallès

Salvador Illa va participar en un acte del PSC amb l’alcalde Carlos Cordón a Cerdanyola

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, va remarcar la “bona feina” del PSC al Vallès Occidental en l’acte polític que es va celebrar el 5 de febrer a la carpa del Parc Tecnològic, juntament amb Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola i Marta Farrès, alcaldessa de Sabadell.

La política útil

Durant l’acte celebrat a Cerdanyola, Salvador Illa va reivindicar la “política útil” dels socialistes davant l’Espanya del “passat” que defensa el PP. Illa també va lloar l’empenta del seu equip en l’acord dels pressupostos: “Ha costat arribar a un acord per a què Catalunya tingui aquest any uns pressupostos, perquè hem sigut exigents. Hem posat unes condicions de mínims per a passar de la inèrcia a l’acció”. Illa va assenyalar diversos eixos de les seves aportacions al pressupost: generar prosperitat a Catalunya invertint en infraestructures, en ciència i en cultura; modernitzar el govern de la Generalitat; protegir la ciutadania; i unir els catalans.

El mandat a Cerdanyola

Per la seva banda, l’alcalde i candidat local del PSC, Carlos Cordón, va mencionar l’acord del PSC amb ERC per aprovar la carretera B-40 en el marc del pressupost de la Generalitat. El batlle de la ciutat es va mostrar satisfet amb el seu mandat, apuntant accions com la reforma de centres cívics, la construcció del primer tanatori, la reforma de carrers i la construcció futura del tercer pavelló de la ciutat. 

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrès, va posar en valor la capacitat del PSC “de tirar endavant els pobles i el país”, amb “lluita i perseverança”. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.