El sector jove municipal de Junts Per Cerdanyola es presenta en societat

La justícia social, la independència, la transversalitat i la democràcia directa són algunes de les idees que defensen

El sector jove municipal de Junts Per Cerdanyola ha fet el seu acte de presentació avui, 5 de juny, i, per primera vegada, han compartit el seu "interès real en canviar la societat, les condicions i les inquietuds dels joves". 

Es defineixen com "el partit de la independència, però també el partit de la gent" i la seva màxima aspiració, han explicat, és "tirar endavant el nacionalisme català i ser la màxima representació de la pluralitat i joventut de Catalunya". A més, expliquen que funcionen per democràcia directa, no tenen consell nacional i sempre que es fa una votació es convida a tothom qui vol participar a l'assemblea. 

L'acte l'han presentat Anthony Corey, militant, i Rubén Saez, secretari general de Joves Junts. A més, durant la presentació s'han pogut escoltar les paraules de suport al grup del diputat Joan Canadell, l'exregidor d'ERC Jordi Pessarrodona, el diputat al Parlament Salvador Vergés, el regidor a l'ajuntament de Badalona David Torrens i l'exdiputada Marina Geli. 

Quines accions emprendrà Joves Junts?

La línia d'actuació de Joves Junts és "dialogar, proposar i construir i iniciatives". Per això, ja han començat a planejar algunes accions amb els grups municipals. Una d'elles és una xerrada sobre la història del col·lectiu LGTBI; "cap espai polític defensa suficient la diversitat i hem de lluitar contra les pràctiques de l'extrema dreta", han afirmat. 

Una altra serà una xerrada per parlar el sindicalisme català i de l'estructura de país i també aprofundir en el tema dels nens i joves extutelats. 

A més, un dels punts que els "marcarà la diferència" és la seva voluntat de parlar amb les entitats socials "que no estan sent escoltades". 

El grup, així, neix per donar una perspectiva jove del que necessita el país, però també la ciutat. "Som conscients de la greu situació que viu Cerdanyola i la mala gestió que es fa", han dit. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.