Sessió d'urgència del ple municipal per fer efectiva la renúncia del regidor Víctor Francos (PSC)

El ple prendrà coneixement de la renúncia del regidor, qui ha estat nomenat cap de gabinet del ministre de Sanitat

Aquest divendres 4 de setembre se celebrarà una sessió extraordinària del ple municipal per acceptar la renúncia del regidor socialista Víctor Francos. El segon tinent d'alcaldia a l'Ajuntament de Cerdanyola ha presentat la seva renúncia a l'acta de regidor per incompatibilitat amb el seu nou càrrec al Ministeri de Sanitat.

El Consell de Ministres va nomenar Francos com a nou cap de gabinet del ministre de Sanitat Salvador Illa aquest dimarts 1 de setembre. L'endemà, el regidor cerdanyolenc va presentar la renúncia a la seva acta a l'Ajuntament, ja que ambdós càrrecs són jurídicament incompatibles.

Així, aquest divendres a les 8.30 h, i de forma telemàtica, el ple municipal es reunirà per completar el cicle necessari per fer efectiva una renúncia d'aquest tipus i prendran coneixement de la dimissió del regidor del PSC. Després d'aquest ple, quedarà pendent conèixer qui ocuparà el seu lloc dins el govern socialista a l'Ajuntament cerdanyolenc.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.