Sonia Rodríguez (Ciutadans) i Laura Benseny (Guanyem) deixen el càrrec de regidores

El ple del mes de juliol serà l'últims de Rodríguez i Benseny com a regidores

Dues regidores de l'oposició viuran el seu últim Ple a l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Sonia Rodríguez, de Ciutadans, i Laura Benseny, de Guanyem Cerdanyola, renuncien al càrrec de regidores i deixaran de ser-ho a partir del Ple Municipal del 21 de juliol.

L'ordre del dia del Ple compta amb dos punts referents a l'anunci de la renúncia d'ambdues regidores. Dies abans Benseny ho va anunciar a través de les seves xarxes socials assegurant que seguirà "fent servei al carrer". La regidora va formar part de l'última meitat del govern de Compromís per Cerdanyola i el 2019 va passar a ser regidora de l'oposició amb Guanyem.

"Plego tranquil·la de la feina feta i les hores dedicades per construir una Cerdanyola millor i un país més lliure. Soc conscient que la feina no ha acabat i que hi ha coses que van quedar a mig fer i en demano disculpes", assegura. La substituirà Anna Montfort, membre de la candidatura de Guanyem el 2019.

Sonia Rodríguez, regidora i portaveu del grup municipal de Ciutadans, va accedir al plenari l'any 2015 i va ser candidata a l'alcaldia a les eleccions municipal de 2019. A més a més, va formar part de la llista de Ciutadans per Barcelona a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2021. Encara no es coneix el nom de la persona que la substituirà. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.