Sumar defensa la utilitat de la política progressista per "millorar la vida de la gent"

Sumar ha fet un acte de campanya a Cerdanyola

Sumar-En Comú Podem continua la campanya electoral a Cerdanyola del Vallès defensant que les propostes de Yolanda Díaz demostren que "la política serveix" i que pot "millorar la vida de la gent", en paraula de la candidata vallesana de la llista per Barcelona, Tamar Zamora. Aquest divendres 14 de juliol, la candidatura ha fet una crida a fer difusió de les propostes de Sumar i a mobilitzar el vot en unes dates complicades.

La secció local de Sumar a Cerdanyola del Vallès ha organitzat un nou acte públic amb representants i simpatitzants de la formació. La número 1 a la llista pel Senat, Laura Campos, havia d'assistir a l'acte, però finalment no ha pogut per un imprevist personal. El portaveu de Sumar a la ciutat, Santi Cayuela, ha defensat la forma de fer política de Yolanda Díaz: "Representa la política de les propostes, no la política de les baralles".

La regidora de Santa Perpètua de Mogoda i número 18 de la llista per Barcelona, Tamar Zamora, es va mostrar optimista fent referència a les últimes enquestes del CIS que donen com a guanyador el bloc PSC-Sumar, per davant dels partits de dreta. Tot i això, ha admès que "encara queda molta feina a fer", i ha animat els assistents a l'acte de la plaça Jaume Grau i Altayó a fer arribar més lluny el projecte de Díaz.

Per la seva banda, el regidor d'En Comú Podem Cerdanyola, Pedro Arco, ha assegurat que "votar el PSOE no és el vot útil", defensant que aquest vot útil és Sumar: "Si no som al govern, el PSOE s'apropa a la dreta". Alhora, Arco ha destacat que la presència de persones com Laura Campos -exalcaldessa de Montcada- a espais com el Senat ajuden al fet que els problemes de Cerdanyola arribin a les institucions estatals.

En l'acte també han intervingut dues simpatitzants de la candidatura: Carmen Martínez i Aida Lázaro. Martínez va recordar les seves lluites anys enrere pels serveis públics de la ciutat: "Les coses no arriben regalades, han de ser conquistades i cuidades". Sobre les propostes de Sumar, Martínez va posar el focus en la reducció de la jornada laboral. "Es defensa que la gent pugui viure més feliç", ha apuntat. Aida Lázaro també ha destacat les mesures aprovades amb Yolanda Díaz al capdavant del Ministeri de Treball, assenyalant "la protecció dels treballadors i la pujada del Salari Mínim Interprofessional".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.