La Torre Vermella i les entitats culturals centren l'últim Ple abans de les eleccions

El Ple Municipal del mes d'abril se celebra aquest dijous 27 a partir de les 18 h

El Ple Municipal del mes d'abril, que es fa aquest dijous 27 a les 18 h, serà l'últim abans de les eleccions municipals del 28 de maig. La sessió del pròxim mes es farà el dimarts 30. El Ple d'aquest dijous tindrà pocs temes a debatre. Tots els punts que es votaran fan referència a l'àmbit econòmic de l'Ajuntament. 

Modificacions de pressupost

Durant el Ple Municipal d'aquest dijous 26 d'abril, el govern local demanarà a la resta de grups que votin a favor de tres modificacions de crèdit. La primera correspon a un suplement de crèdit per les obres actuals de la Torre Vermella per 645.000 euros. El govern explica que es tracta d'un suplement per fer front a les despeses derivades de les obres i serveis vinculats a les obres de rehabilitació de l'edifici.

La segona modificació del pressupost pretèn destinar noves partides a convenis amb associacions culturals locals: 1.647,10 euros per a l'Agrupació Cultural, 575 euros per a l'Esbart Dansaire Sant Marçal i i 4.901,50 euros per als Castellers de Cerdanyola. El govern del PSC assenyala que les entitats han demanat un augment per fer les activitats d'aquest any. També s'afegeix un nou conveni amb l'associació de veïns i veïnes de Canaletes per organitzar l'activitat de Halloween Bosque Maldito, amb una dotació econòmica de de 5.500 euros. 

Per últim, es planteja un suplement de crèdit de 2.500 euros per destinar-lo al Club Atletisme i Triatló de Cerdanyola per tal d'organitzar la Cursa de Collserola amb la col·laboració del Servei d'Esports.

Patrimoni i factures 

Per una altra banda, es votarà la rectificació de l'inventari general dels béns, els drets i les obligacions de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, "on hi consten les incidències que s'han produït durant els anys 2021 i 2022, que reflecteix la situació patrimonial de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès amb referència al 31 de desembre de 2022", tal com indica l'ordre del dia del plenari. 

A més a més, el govern vol aprovar un total de nou reconeixements extrajudicials d'obligacions (REO), és a dir, factures pendents de pagar de serveis que ja s'han completat per a l'Ajuntament. Els REO fan referència a serveis a instal·lacions esportives. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.