La veïna de Bellaterra Remei Gómez, candidata a l'alcaldia de Sant Cugat

Gómez es presenta com a alcaldable de Convergents a les eleccions municipals de Sant Cugat

Remei Gómez és veïna de Bellaterra i aquest 2023 es presenta com a alcaldable de Convergents a les eleccions municipals de Sant cugat del Vallès. Gómez és directora d'una empresa de 400 treballadors a Sant Cugat, però des de fa 20 anys ho compagina amb la militància política. L'any 2015 es va presentar a la presidència de Bellaterra amb CiU i el 2019 va ser la número 3 d'Units per Sant Cugat a les municipals, que aglutinava diferents partits, entre els quals hi havia Convergents.

La candidata explica, en una entrevista al TOT Sant Cugat, que abans de viure a Bellaterra, va viure 12 anys a Sant Cugat: "Fa un any i mig em vaig comprar un pis a Sant Cugat per tornar, però ha trigat molt a començar-se a fer perquè la llicència d'obres li ha trigat dos anys i mig. Jo hauria hagut d'entrar a viure al pis al final d'aquest any i serà al final de l'any que ve. Però jo crec que el més important és que jo tinc una empresa aquí a Sant Cugat que dona feina a molta gent i genera riquesa a la ciutat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.