Francos renuncia a l'acta de regidor per incompatibilitat amb el seu càrrec al Ministeri de Sanitat

Víctor Francos ha estat nomenat cap de gabinet del ministre de Sanitat Salvador Illa

Víctor Francos ha presentat la renúncia a la seva acta de regidor a l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès per incompatibilitat amb el seu nou càrrec com a cap de gabinet del ministre de Sanitat Salvador Illa. El cerdanyolenc ha confirmat al TOT que es tracta d'una renúncia obligada jurídicament a causa de la naturalesa d'ambdós càrrecs.

Així, Víctor Francos posa punt final a la seva tasca com a tinent d'alcaldia i regidor del govern del PSC a Cerdanyola. Com a cap de gabinet del ministre de Sanitat, Francos coordinarà l'equip que treballa directament amb Salvador Illa. El cerdanyolenc assegura que assumeix el càrrec amb "plena responsabilitat i ganes de treballar des d'avui".

La seva renúncia no serà oficial fins la pròxima sessió plenaria a l'Ajuntament de Cerdanyola, on desenvolupava les tasques de regidor de Serveis Jurídics, Espai Públic Secretaria, Serveis Urbans i Relacions amb l'EMD de Bellaterra. "Valoro molt positivament la tasca del govern del PSC a Cerdanyola", assegura Francos fent balanç del primer any i mig del govern socialista a la ciutat.

El cerdanyolenc és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i actualment desenvolupava les funcions de director de Comunicació Corporativa del Consorci de la Zona Franca de Barcelona. Amb el PSC, el cerdanyolenc ha estat regidor del govern local en dues ocasions i ha participat en la coordinació del Partit Socialista a nivell català. Així, entre altres càrrecs, ha estat director de Relacions parlamentàries de la Presidència de la Generalitat (2006-2010), assessor parlamentari del Grup Socialista al Parlament de Catalunya (2011), coordinador General del Partit dels Socialistes de Catalunya PSC-PSOE (2011-2013), director de Gabinet de la Primera Secretaria del Partit dels Socialistes de Catalunya PSC-PSOE (2013-2014) i director dels Serveis Jurídics del Partit dels Socialistes de Catalunya PSC-PSOE (2017-2018). A més, va ser assessor de la Diputació de Barcelona (2015-2016), director del Parc Tecnològic del Vallès (2018-2019).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.